Shoestring

Reisorganisatie Shoestring Ga naar Shoestring website

Shoestring: Hoe ver kun je gaan? Shoestring is een reisorganisatie dat verre groepsrondreizen aanbiedt met een vrijheid en blijheid basis principe. Tijdens de reizen geeft Shoestring de reizigers veel ruimte om te gaan en staan waar ze willen. Uiteraard zorgt Shoestring er wel voor dat de reis/vakantie goed verloopt.

Het reis aanbod verschilt van kampeerreizen in Zuid-Afrika tot een trekking in Nepal en van een boottocht naar de Sunda eilanden tot fijne rondreizen in Costa Rica. Shoestring.nl geeft online informatie over de beschikbaarheid en de reizen zijn voor klanten direct boekbaar.

Rondreis met Shoestring?

Als je van plan bent om met Shoestring een georganiseerde rondreis te maken bekijk dan zeker deze Shoestring informatie en ervaringen met Shoestring. Hier vind je ervaringen en beoordelingen van andere reizigers die met Shoestring hebben gereisd. Daarnaast vind je er een actueel overzicht met alle rondreizen van Shoestring.


Shoestring ervaring

Momenteel zijn er nog geen ervaringen met Shoestring. Heeft u een ervaring met Shoestring? Laat het ons weten en we zullen hem hier plaatsen.


Op zoek naar een goede reisorganisatie of reisbureau? Bekijk ons overzicht met alle reisorganisaties in Nederland.


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2019 Travelmonkey. All rights reserved.