Sawadee

Reisorganisatie Sawadee Ga naar Sawadee website

Ruim 25 jaar specialiseert Sawadee zich in avontuurlijke en actieve groepsreizen. Het reis programma bevat meer dan 100 mooie  reizen naar bestemmingen in het Afrika, Noord- en Latijns-Amerika, Midden-Oosten, Europa, Oceanië en Azië. Wie op reis gaat met Sawadee heeft veel individuele vrijheid. Sawadee reist met kleine groepen en heeft een deskundige reisbegeleiding. Nieuw in 2008 is het programma Wandel- en Fietsreizen.

Als je met Sawadee reist, kun je rekenen op veel kennis en ervaring. Sawadee zet zelf haar reizen uit, begeleidt ze zelf en probeert altijd de kwaliteit van de reizen te waarborgen. Sawadee werkt ook met lokale agencies en controleert hotels en transport regelmatig op kwalitiet en service. Sawadee laat de reizigers de wereld met veel enthousiasme en deskundigheid en vooral liefde zien. 

De slogan van Sawadee Reizen is: Sawadee, ervaar het verschil!

Rondreis met Sawadee?

Als je van plan bent om met Sawadee een georganiseerde rondreis te maken bekijk dan zeker deze Sawadee informatie en ervaringen met Sawadee. Hier vind je ervaringen en beoordelingen van andere reizigers die met Sawadee hebben gereisd. Daarnaast vind je er een actueel overzicht met alle rondreizen van Sawadee.


Sawadee ervaring

Momenteel zijn er nog geen ervaringen met Sawadee. Heeft u een ervaring met Sawadee? Laat het ons weten en we zullen hem hier plaatsen.


Op zoek naar een goede reisorganisatie of reisbureau? Bekijk ons overzicht met alle reisorganisaties in Nederland.


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2019 Travelmonkey. All rights reserved.