FOX vakanties

Reisorganisatie FOX vakanties Ga naar FOX vakanties website

FOX Vakanties is een internet reisorganisatie met een groot aantal bestemmingen. FOX Vakanties heeft maarliefst 54 landen en 109 groepsrondreizen! Fox Vakanties is directseller: Fox verkoopt zijn reizen direct aan de reizigers. Voor de klant levert dit een groot prijsvoordeel op. FOX verkoopt wereldwijde pakketreizen tegen een scherpe prijs en goede kwaliteit.

Op FOX.nl worden complete pakketten aangeboden die direct op de website geboekt kunnen worden. Het is bij de meeste FOX-reizen ook mogelijk voor de reizigers om de reis te verlengen. FOX Vakanties is lid van de ANWB en aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. De meeste reizen worden uitgevoerd door een deskundige Nederlandssprekende reisleid(st)er.

Rondreis met FOX reizen?

Als je van plan bent om met FOX reizen een georganiseerde rondreis te maken bekijk dan zeker deze FOX reizen informatie en ervaringen met FOX reizen. Hier vind je ervaringen en beoordelingen van andere reizigers die met FOX reizen hebben gereisd. Daarnaast vind je er een actueel overzicht met alle rondreizen van FOX reizen.


FOX vakanties ervaring

Momenteel zijn er nog geen ervaringen met FOX vakanties. Heeft u een ervaring met FOX vakanties? Laat het ons weten en we zullen hem hier plaatsen.


Op zoek naar een goede reisorganisatie of reisbureau? Bekijk ons overzicht met alle reisorganisaties in Nederland.


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2019 Travelmonkey. All rights reserved.