Baobab

Reisorganisatie Baobab Ga naar Baobab website

Met reisorganisatie Baobab kun je al meer dan 35 jaar naar iedere hoek van de wereld reizen. Baobab organiseert actieve rondreizen naar 69 bestemmingen in Azië, Afrika, Oceanië, Noord-Amerika, Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en het Midden-Oosten! De rondreizen variëren in zwaarte en comfort, maar bij iedere Baobab reis gaat het om het "echt meemaken" van landschap en natuur, cultuur en bevolking.  

Een Baobab reiziger is actief, avontuurlijk en nieuwschierig ingesteld. Ontdek landen met de voordelen van georganiseerde rondreizen, maar wel met voldoende individuele vrijheid. De Baobab reizen variëren in lengte van 7 dagen tot 4 weken.

Rondreis met Baobab?

Als je van plan bent om met Baobab een georganiseerde rondreis te maken bekijk dan zeker deze Baobab informatie en ervaringen met Baobab. Hier vind je ervaringen en beoordelingen van andere reizigers die met Baobab hebben gereisd. Daarnaast vind je er een actueel overzicht met alle rondreizen van Baobab.


Baobab ervaring

Momenteel zijn er nog geen ervaringen met Baobab. Heeft u een ervaring met Baobab? Laat het ons weten en we zullen hem hier plaatsen.


Op zoek naar een goede reisorganisatie of reisbureau? Bekijk ons overzicht met alle reisorganisaties in Nederland.


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2019 Travelmonkey. All rights reserved.