Reisverzekering

Met een reisverzekering kies je ervoor om ook tijdens je reis goed verzekerd te zijn. Mocht er iets gestolen worden of stuk gaan, dan krijg je dit op vertoon van je aangifteformulier meestal compleet vergoed. Je kunt kiezen voor een kortlopende reisverzekering die even lang duurt als je vakantie, maar als je vaker per jaar reist is een doorlopende reisverzekering voordeliger.

Goedkoop kan duurkoop zijn

Je bent al snel geneigd om de goedkoopste reisverzekering te kiezen voor je reis. Zorg er wel voor dat je de verzekeringen onderling goed vergelijkt, zodat je zeker weet waar je voor tekent. Soms is het dan net even verstandiger om een duurdere variant te kiezen met een betere dekking, maar ook dat is afhankelijk van je bestemming en wensen.

Voor hulp naar de ambassade

Mocht je overvallen of beroofd zijn, ga dan naar de Nederlandse ambassade en doe daar aangifte van de gestolen goederen. Zij zullen je helpen met een nooddocument dat als tijdelijk paspoort dienst doet en de verdere afhandeling, zoals het contact met de plaatselijke politie.

Reisverzekering afsluiten?

Als je een reisverzekering wil gaan afsluiten doe je er goed aan alle opties goed te bekijken. Stel je jezelf de vraag "welke reisverzekering heb ik nodig"? Dit is afhankelijk van waar je heengaat, voor hoe lang en wat je wil gaat doen. Daarna kun je je reisverzekering afsluiten. Mensen die op wereldreis gaan of lang op reis gaan kunnen een specials Wereldreis reisverzekering afsluiten.

Meer info: Reisverzekering vergelijkenhome | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2019 Travelmonkey. All rights reserved.