Nederlandse Antillen praktische informatie

Eten & drinken

De Antilliaanse keuken verenigt verschillende invloeden en is een belangrijk onderdeel van de eilanden. Zoals je van eilanden gewend bent, wordt ook hier veel vis gegeten. Maar ook andere lokale gerechten zie je overal. Leguanensoep of gestoofd geitenvlees bijvoorbeeld. Ayaka is een indianenlekkernij van vlees en maïsmeel gestoomd in een bananenblad, Fungi
is maïsmeelpudding en Karko is zeeslak.
 
Vruchtendranken zijn erg populair op de Antillen. Awa di sorsaka (zuurzaksap met melk, suiker en ijs) wordt er veel gedronken, evenals likeur. Een voorbeeld hiervan is Ponch crema gemaakt van rum, vanille, poedermelk, suiker, eierdooiers en specerijen.



Reisverhalen Nederlandse Antillen

Bekijk reisverhalen Nederlandse Antillen voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Nederlandse Antillen. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Nederlandse Antillen.


home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2024 Travelmonkey. All rights reserved. | Ec2