Nederlandse Antillen natuur & klimaat

CuracaoVanwege het droge tropische klimaat zijn er niet veel planten te vinden op de Antillen en de 500 soorten die er voorkomen zijn voornamelijk struikgewassen, lage boomsoorten en cactussen. Qua dieren hebben de eilanden meer te bieden: honderden verschillende soorten vissen en op Bonaire woont de zeldzame lora-papegaai nog in het wild. Ook zie je er veel felgekleurde tropische vogels, hagedissen, leguanen en één van de grootste flamingokolonies ter wereld.

De Nederlandse Antillen hebben een tropische klimaat met veel zon. De temperatuur schommelt er tussen 25 en 35 ºC, of het nu overdag is of ’s nachts, zomer of winter. Qua regen valt er gemiddeld zo’n 500 millimeter per jaar.Reisverhalen Nederlandse Antillen

Bekijk reisverhalen Nederlandse Antillen voor vele reisverhalen, reisverslagen en ervaringen van reizigers in Nederlandse Antillen. Zelf een reis weblog bijhouden kan natuurlijk ook. Een eigen reisdagboek is een prima manier om ervaringen te delen tijdens een rondreis in Nederlandse Antillen.


Rondreis aanbiedingen Nederlandse Antillen

Reisorganisatie CheapTicketsReisorganisatie Kras

Bekijk Nederlandse Antillen reisorganisaties

home | sitemap | disclaimer | over ons | last-minutes | rondreis
Copyright © 2006 - 2019 Travelmonkey. All rights reserved.